FITTIE

Op Zihni Özdil, die nu op een soort heldenschild wordt gehesen vanwege zijn fittie met Jesse Klaver, is natuurlijk ook wel wat aan te merken he. Niet vanwege zijn rol in dit onsmakelijke moddergevecht met de Grote Nagellakker natuurlijk. Het zal me werkelijk worst wezen wat ze in dat sektarische clubje aan vuile was willen buiten hangen. Enige amusementswaarde beleef ik er wel aan. Het is alleen jammer dat dit allemaal ná de verkiezingen naar buiten komt.

Meneer Özdil beklaagde zich een maandje geleden over ‘Twitter-extremisme’. Daar kan ik overigens wel inkomen want het lijkt wel alsof iedereen met een IQ<80 op dat medium mag en ik vind het ook merkwaardig dat mevrouw Ollongren daar nog geen maatregelen tegen ondernomen heeft. Twitter-extremisme, hij vond dat het een normaal debat onmogelijk maakte. Heeft hij gelijk in hoor, maar kennelijk was hij behalve op Twitter nog nooit afgezeken door amoebes. En had hij ook nog nooit opgemerkt dat zijn geloofsgenoten het helaas niet in het Wetboek van Strafrecht opgenomen smerige debattruukje ‘jij bent een racist!’ met verve en met enthousiasme omarmen om een ieder die het niet met hen eens is af te serveren. Nee, hij had het gewaagd om in debat te gaan met Sid Lukkassen en na afloop ook nog op de foto te gaan met hem, een foto die hij op dat vermaledijde medium had geplaatst. Dat kwam hem te staan op (ja zo werkt dat meneer Özdil) ‘Alt-Right!!!!11!11!!!!!’, ‘met zo iemand ga je niet op de foto!!!!11!11!!!!!!!!!’ etc. Nou daar was meneer Özdil wel van geschrokken en hij schreef daarna best een aardig verhaaltje in de -hoe kan het ook anders- NRC.

Waar ik me zo enorm aan geërgerd heb bij u toen, Zihni Özdil, is dat dit voor andersdenkenden (ik sta aan de andere kant van het politieke spectrum, dat u het weet) dagelijkse kost is. Nooit, helemaal nooit heb ik u gehoord over ongerustheid over ‘ons’ lot. Nu het u zelf overkwam was u zo geschrokken en was het allemaal zo erg. Dan denk ik maar een ding, namelijk dat u een huilebalkende hypocriet bent. Dat u niet netjes behandeld bent door uw sektegenoten, triest. Maar deugdzaam bent u ook niet.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

2 thoughts on “FITTIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *