Asha en haar lijpe community

Ik bezocht zojuist de Facebookpagina van de Volkskrant en ik wist niet wat me overkwam. Een ‘column’ van Asha ten Broeke. Ze zei dat feministen niet zo gulzig moesten zijn. Daarbij afgebeeld Asha zelf. Laat ik vooropstellen: dat je een artikel van fotografisch bewijsmateriaal voorziet is echt uitstekend, kudos voor de Volkskrant. Ik ben op dat gebied een beginner en heb gemeend in diezelfde traditie ook een foto te moeten plaatsen, onderaan dit artikel.

Het ging, uiteraard, over Baudet, dat artikel. Want de Volkskrant en vooral Asha is nog lang niet klaar met hem. Het gaat maar door, elke dag weer en ik vraag me wel eens af hoe die ‘journalisten’ bij de Volkskrant (vervang Volkskrant door NRC, Groene Amsterdammer etc.) wakker worden. “Moet ik nou echt wéér een artikel over Baudet schrijven? Heb ik gisteren al gedaan, ik wil gevarieerder werk, echte onderzoeksjournalistiek!” Maar goed, een vast contract doet wonderen, daar lever je je ziel en zaligheid voor in natuurlijk. Brood op de plank, een tablet voor de kids, een mooie bakfiets in de garage, daar doe je het toch allemaal voor. Zulke overwegingen gelden overigens niet voor Asha vermoedelijk, maar dit terzijde.

Maar dan het ergste. Ik kon me niet inhouden en schreef een venijnig commentaartje. Staan ze allemaal klaar hoor, die Amsterdamse trollen -hoewel sommige van die vrouwtjes (het waren zonder uitzondering personen van de andere kunne) er wel lekker uitzagen trouwens, ik bezoek dan hun profiel op Facebook, zo ben ik dan natuurlijk ook wel weer, een witte gefrustreerde man. En wat gaan ze tekeer, zelfs terwijl ik dit schrijf gaan ze maar door. Iemand heeft te weinig seks denk ik dan.

Maar ja, dat zal vast ook wel weer verboden zijn. Ik bemoei verder niet.

Afgebeeld: een trotse mevrouw ten Broeke, inclusief okselhaar. En grammaticale fout.

Afbeeldingsresultaat voor asha ten broeke oksel

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *