Complotvraagje

Waarom is het ene complot, bijvoorbeeld de maanlanding die nooit plaats zou hebben gevonden op de maan maar in de Amerikaanse woestijn totale onzin en het andere complot, namelijk dat de farmaceutische industrie actief bezig is om ziektes te verspreiden om meer geld te verdienen, veel plausibeler?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

1 thought on “Complotvraagje”

  1. Ik denk niet dat ze actief ziekten versreiden, ik denk wel dat ze teveel samenwerken met de voedingsindustrie en dat door die voedingsindustrie mensen ziek worden, wat toevallig kei-goed uitkomt voor de pharmaceutische industrie dan weer. Het ziekmaken is ook niet de 1e opzet van de voedingsindustrie, dat is een gunstig neven-effect, wat men zo stil mogelijk wil houden. Als vlees na de slacht moet worden “gereinigd”met amonniak, om E-coli te verwijderen, dan is dat een structureel probleem dat onstaat door verkeerde voeding van koeien( op mais en soja ontstaat er tot 100x meer E-coli in koeien ). Heel handig sprong de pharmaceutische industrie hierop: we hebben ontdekt dat amonniak E-coli doodt. ( bijna bruggetje naar zoetstoffen gemaakt, maar die laat ik achterwege ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *