Sorry for dummies

Onze minister-president Mark Rutte vindt de manier waarop Thierry excuses heeft aangeboden voor de Marokkanentweet onvoldoende: “Als je bagger in je tweets zet, moet je excuses maken!” Daar heeft hij helemaal gelijk in. Baudet moet nog leren hoe je ‘sorry’ zegt. Wat een amateur. Wie anders dan de Grootmeester van het Excuus, onze eigen premier, is in een positie om deze beginneling de oren te wassen?

Sorry voor het breken van mijn verkiezingsbeloften (maal miljoenmiljard)

Sorry, Groningers, dat we jullie zo in de steek laten met je verzakte huizen ten gevolge van de aardbevingen (maal miljoenmiljard)

Sorry (en huilen!!) dat we jullie leven tot een hel gemaakt hebben, slachtoffers van de Belastingdienst

Sorry voor WO II, joodse gemeenschap (beter laat dan nooit)

Beeld zegt je mogelijk meer dan geschreven tekst, Thierry. Daarom nu de kampioen zelf aan het woord:

Kijk, zo doe je dat. Stakker.

PS: Zijn VVD is reeds acht jaar lang de partij met de meeste integriteitsaffaires. Of Rutte daar nog ‘sorry’ voor gaat zeggen, is op het moment van schrijven nog niet duidelijk.

Wilt u mijn schrijfsels steunen? Dankzij uw donaties kan ik u deze content aanbieden. Gebruik de doneerknop op deze pagina.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 21

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

3 thoughts on “Sorry for dummies”

  1. Ook al maakt hij nu 100 x excuses het komt bij mij binnen als wassen neus. Jaren lang is hij zelf al bezig met liegen ,bedriegen en oplichting. Komt daar ook nog excuses voor. Nee want als de VVD zijn gehele status is verloren dan heeft deze leugenaar zijn draai al in een ander project gevonden. Dan ben ik van mening dat zijn CV drastisch aangepast moet worden en daarin de waarheid moet staan. Hellaas werkt het niet zo in ons koninkrijk en hebben de grootste bedriegers altijd weer de bovenhand. Hoe loopt dit af met Nederland. Al lang niet meer ons vaderland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *