De Nationale Virologendagen

De afgelopen dagen gonsde het binnen het Schaduw Outbreak Mangement Team (SOMT) op social media al van de verstandige adviezen en tips voor premier Rutte & ‘Jaap en zijn mensen’. Nu de inhoud van de persconferentie van hedenavond reeds uitgelekt is, kunnen wij morgen van het SOMT weer nieuwe, belangrijke oplossingen voor de Corona-crisis verwachten. Het SOMT zit namelijk nooit stil, dit in tegenstelling tot ‘Jaap en zijn mensen’, die er een potje van maken. Ik acht het niet onwaarschijnlijk dat het SOMT morgen wat negatieve commentaren zal geven op de nieuwe maatregelen. En dat snap ik wel, want voor het SOMT moet het bijzonder akelig zijn om je zoveel goedbedoelde inspanningen te getroosten en vervolgens te moeten aanschouwen dat onze premier daar zijn achterste mee afveegt.

Na het overwinnen van de Corona-crisis zal om die reden het kabinet Baudet-I 21 en 22 april aanwijzen als Nationale Virologendagen. De bedoeling is dat 21 april een feestdag wordt en 22 april een dag van bezinning en rouw. Dat is ook logischer dan eerst het verdriet en dán het feest, zoals 4 en 5 mei nu georganiseerd zijn. Na een goed feest volgt, als het een goed feest was tenminste, altijd de kater.

De feestdag 21 april zal in het teken staan van de Bevrijding van het Kartel. Het Kartel, dat met zijn instituties (vooral het RIVM!!) jarenlang de Nederlandse bevolking geknecht en vernederd heeft, met de Corona-crisis als triest dieptepunt: Om deze bevrijding te vieren, worden in het hele land feesten georganiseerd, met muziek van Avicii (die wist dingen) en Lange Frans (een echte patriot), of, als u wat intellectueler aangelegd bent, pianomuziek van Chopin of Debussy. Te denken is ook aan een Virologen- of KNMI-darttoernooi, met de beeltenissen van Jaap van Dissel en Gerrit Hiemstra als bord. Voor elk wat wils, eindelijk is het volk, dat het zo lang beu geweest is, één! Een gesaneerde, objectieve NPO zal in samenwerking met Ongehoord Nederland verslag doen van deze mooie dag, het lijkt me een kolfje naar de hand van Robert Jensen.

Op 22 april zal herdenking centraal staan. Herdenking (en waardering!) van al die mensen die maanden-, soms jarenlang op social media keihard streden tegen 5G, Jaap van Dissel ontmaskerden als nepviroloog, de Kalergi-plannen van de EUSSR onthulden, D66-rechtspraak aan de kaak stelden, kortom alle misdadige praktijken van het Kartel dóór hadden toen de domme schaapjes zich nog wentelden in gemakzucht. Voor de gedecoreerde dappere verzetsstrijders, van wie velen helaas blijvende psychische schade hebben opgelopen, zal twee minuten stilte in acht genomen worden. Minister Ossebaard (Onderwijs, Cultuur en -vooral- Wetenschappen) zal een krans leggen bij het graancirkelmonument in Uden, thans epicentrum van de Corona-uitbraak. Daarna zullen diverse slachtoffers van de traumatische lockdown het woord krijgen. Te denken is bijvoorbeeld aan Ebru Umar, die vertelt hoe zij zich nog herinnert hoe stierlijk zij zich verveelde en expres de regels overtrad, Hans de Boer die komt uitleggen dat het bedrijfsleven het échte slachtoffer van de lockdown was en ten slotte Jort Kelder (inmiddels geswitcht van Buitenhof naar de Raad van Commissarissen van DELA), die memoreert hoe hij virtueel gekielhaald werd toen hij geheel terecht twijfelde aan het maatschappelijk nut van obese bejaarden.

Me dunkt dat op deze manier ‘Corona’ uiteindelijk een plekje kan krijgen bij het Volk, dat momenteel zo op de proef gesteld wordt.

Wilt u mijn schrijfsels steunen? Dankzij uw donaties kan ik u deze content aanbieden. Gebruik de doneerknop op deze pagina.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 13

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *