Bingo

Het Schaduw Outbreak Management Team (SOMT) is op social media druk bezig om een oplossing te verzinnen voor de Corona-crisis. Speciaal voor u heb ik wat wetenschappelijke werken van het SOMT doorgeplozen. Omdat het SOMT dagelijks nogal veel vakliteratuur publiceert, ontkom ik er niet aan om de belangrijkste trefwoorden hierboven voor u te groeperen. Helaas ben ik niet zo handig met Office (een product van dat vermaledijde Microsoft van Bill Gates!), waardoor ik mijn toevlucht moest nemen tot een online service. Daardoor is deze tabel wellicht wat oneerbiedig een ‘bingo’ gaan heten. Excuses daarvoor, SOMT.

Wilt u mijn schrijfsels steunen? Dankzij uw donaties kan ik u deze content aanbieden. Gebruik de doneerknop op deze pagina.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3.3 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

4 thoughts on “Bingo”

 1. Een foutmelding niet februari maar januari , Baudet was in januari al ongerust en vroeg daarom op 28 januari al een debat aan wat door Wilders werd gesteund en door de rest van de tweede kamer werd deze aanvraag lachwekkend weggehoond.

   1. Ja!
    Tenzij jij ook lijdt aan het TD-syndroom en sowieso gaat framen om het framen wanneer het Thiery Baudet (of Trump) betreft.

 2. Je kunt sowieso maar beter ver wegblijven van Windows. Waarom?
  Windows sucks en, hé … is van Bill Gates! 😉

  Stap over op Linux en gebruik LibreOffice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *