Onderzoek

nou mensen ik ben om want ik heb onderzoek gedaan. en het is dus nog veel erger dan onze regering ons doet geloven want dat heb ik toch echt zelf gezien en er mankeert niks aan mijn gezond verstand. er zijn heel veel meer mensen overleden dan ze zeggen ze het kartel bedoel ik dan natuurlijk. hoe ik dat weet nou ik zou zeggen doe je eigen onderzoek.

het virus is ook veel besmettelijker dan ze zeggen ze zeggen wel van blijf thuis en zo maar op youtube heb ik een filmpje gevonden van een afghaanse viroloog die aantoont dat het virus gewoon door gebouwen heen gaat. en ze zeggen dat het virus maar een beperkte tijd op materialen blijft zitten nou is ook niet waar want het is bewezen dat het virus wel tien maanden op plastic blijft leven word nou toch eens wakker.

en nu gaat het over een vaccin nou dat is niet het echte vaccin wat mensen krijgen. want eerst moeten er nog een heleboel mensen dood dat vaccin werkt dus gewoon niet en dan krijgen de overgebleven mensen het echte vaccin. bill gates heeft het zelf gezegd. ze doen het gewoon expres al die cijfers zijn veel te laag. en trouwens dat vaccin helpt sowieso niet want het is al diverse keren bewezen dat het virus gewoon nooit weg gaat. we worden in de maling genomen je kunt wel als een schaap achter de regering aanlopen maar ze vertellen niet hoe het echt zit want we gaan er allemaal aan als we niet oppassen.

die testcijfers kloppen ook niet want sommige teststraten nemen al niet eens meer tests af omdat alle medewerkers thuis zitten of in het ziekenhuis of dood omdat ze ziek geworden zijn. ja dat soort dingen lees je niet op de mainstream media maar het is toch echt zo heb er al heel veel filmpjes van gezien. en een vriend van mij is al het hele land door geweest en kreeg overal hetzelfde te horen ja dat er geen tests meer afgenomen kunnen worden omdat iedereen ziek of dood is. en die pcrtest werkt ook voor geen meter want er komen veel te lage cijfers uit. als je dit nou nog steeds niet snapt dan ben je echt nog niet wakker. o ja en gisteren zag ik ook nog cijfers van oversterfte wat een giller zeg expres heel laag maar ik weet wel beter inmiddels omdat ik onderzoek heb gedaan.

dit is een complot van albert heijn jumbo en allerlei andere supermarktketens en rutte. want ook supermarkten willen dat er heel veel mensen ziek worden daarom zijn ze nog steeds open om mensen ziek te maken dus. follow the money en je snapt dat hier een heel vies spelletje gespeeld wordt. het is gewoon levensgevaarlijk om zo’n supermarkt binnen te gaan want ze bespuiten alle artikelen met covid en die ga je dan aanraken en dan zit het er nog op en dan wrijf je even in je oor of je krabt aan je zak en dan ben je dus ziek maar dat heb je dan niet door en dan kom je thuis en je geeft je vrouw een kus ja wordt zij ook ziek nou lekker dan. staat allemaal in de geheime plannetjes die je gewoon op internet kunt vinden. en je kunt ook niks online bestellen want dan ga je ook dood want dan komt er zo’n bezorger van een grootgrutter en die heeft dan een speciaal pipetje bij zich en dan spuit ie gewoon covid in je gezicht als je je handtekening zet voor ontvangst. je maakt mij echt niks meer wijs ik heb al te veel gezien.

ik ben blij dat ik nog wat voorraad onbespoten toiletpapier en conservenblikjes in huis heb want anders zou ik niet weten hoe ik aan eten moest komen. nee laat je nou niet in de luren leggen door types die zeggen dat het allemaal wel meevalt die al helemaal niet maar ook niet door meneer rutte en zijn jaapmensen die zitten ook allemaal in het complot en dat is echt zo. maar volgens mij gaan we echt allemaal kapot hoor ik zie het heel somber in allemaal ik hoop dat ze in het komend jaar ontmaskerd worden die hele satanische rutteclan met hun lage cijfertjes en hun er-is-niks-aan-de-hand-mensen-want-u-kunt-nog-gewoon-naar-de-supermarkt. trap er niet in ook niet in het nieuwe jaar.

Wilt u mijn schrijfsels steunen? Dankzij uw donaties kan ik u deze content aanbieden. Gebruik de doneerknop op deze pagina.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4 / 5. Vote count: 10

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *